Array ( [type] => 8192 [message] => mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead [file] => /home/viablog/public_html/blog/tag.php [line] => 43 )  پيش غذا پيش غذا

مجله آشپزی دلتا

دونات اسپاگتي، فينگر فود بامزه

دونات اسپاگتي فينگر فودي است كه با ماكاروني رشته‌اي در قالب دونات درست مي‌شود.

اگر در فكر يك ايده غذايي جالب براي مهماني هستيد، دونات اسپاگتي پيشنهاد خوبي است. اين غذاي خوشمزه و جالب را كمتر كسي درست مي‌كند و فينگر فود خاصي براي سرو در جشن‌ها و مهماني‌ها است. براي آشنايي با دونات اسپاگتي كه يكي از غذاهاي جديد است، با مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم تهيه دونات اسپاگتي :
اسپاگتي: ۲۰۰ گرم
تخم‌مرغ: ۳ عدد
آرد سفيد: يك قاشق غذاخوري
گوشت چرخ‌كرده: ۱۰۰ گرم
پياز: يك عدد
روغن مايع به ميزان لازم
رب گوجه‌فرنگي: يك قاشق غذاخوري
پنير پيتزا به ميزان لازم
نمك، فلفل، زردچوبه،آويشن و پاپريكا به ميزان لازم
سس كچاپ و چيلي به ميزان لازم

طرز تهيه دونات اسپاگتي :
پياز را نگيني خرد و با كمي روغن سرخ كنيد. گوشت و رب را با پيازداغ تفت دهيد و مايه ماكاروني را كنار بگذاريد.

اسپاگتي را سه تكه كرده و داخل آب جوش و نمك بريزيد. وقتي اسپاگتي نرم شد، آن را آبكش كنيد و كنار بگذاريد تا خنك شود.

تخم‌مرغ‌ها را با چنگال هم زده و با تمام ادويه‌ها و سس‌ها مخلوط كرده تا يكدست شود؛ سپس آرد و روغن را به مواد افزوده و با هم مخلوط كنيد.

در آخر اسپاگتي سردشده را به مواد اضافه كنيد.

 

داخل قالب مخصوص دونات را چرب كنيد. به ترتيب از مواد اسپاگتي، مايه ماكاروني، پنير پيتزا و دوباره از مواد اسپاگتي در قالب بريزيد.

روي قالب فويل بكشيد و آن را ۴۰ دقيقه در فر بگذاريد تا پخته و طلايي شود. اگر پس از اين مدت رنگ آن تغيير نكرده بود، چند دقيقه گريل را روشن كنيد تا دونات اسپاگتي خوش‌رنگ و طلايي شود.

وقتي قالب را از فر بيرون آورديد، بگذاريد خنك شود؛ سپس آن را در ظرف سرو برگردانيد و با مواد دلخواه تزيين كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/11/28 ساعت: ۱۵ توسط:deltafood :

طرز تهيه سوپ مرغ مجلسي

سوپ مرغ يكي از سوپ‌هاي خوشمزه و مفيد است كه بيشتر به‌عنوان پيش‌غذا از آن استفاده مي‌شود.

سوپ مرغ ساده و مقوي است و با مواد مختلفي مي‌توان آن را تهيه كرد. با مجله دلتا همراه باشيد تا با طرز تهيه سوپ مرغ مجلسي آشنا شويد.

مواد لازم تهيه سوپ مرغ مجلسي :
سيب‌زميني: ۲ عدد
هويج: ۲ عدد
قارچ: ۳۰۰ گرم
سينه مرغ: يك عدد
پياز: يك عدد
سير: يك حبه
ليموترش: يك عدد
جعفري خرد شده: يك قاشق غذاخوري
نمك، فلفل و زردچوبه به ميزان لازم

طرز تهيه سوپ مرغ مجلسي :
سينه مرغ را نيم‌پز كرده و به صورت دلخواه خرد يا ريش ريش كنيد.

پياز و سير را ريز خرد كرده، با كمي روغن تفت دهيد تا نرم شوند؛ سپس به آن نمك، فلفل و زردچوبه بيفزاييد.

مرغ خرد شده را به مواد افزوده و تفت دهيد. ۴ ليوان آب جوش در قابلمه بريزيد و ۲۰ دقيقه زمان دهيد تا مرغ بپزد.

هويج و سيب‌زميني را نگيني و قارچ را ورقه‌اي خرد كنيد. وقتي مرغ پخت، هويج خرد شده را به مواد اضافه كنيد. يك ربع پس از افزودن هويج، قارچ و سيب‌زميني را در سوپ بريزيد.

دليل افزودن قارچ و سيب‌زميني ديرتر از هويج، اين است كه آن‌ها زود مي‌پزند و اگر با هويج در سوپ بريزيد، ممكن است له شوند.

 

وقتي تمام مواد پخته شد و سوپ به غلظت مناسب رسيد، جعفري خرد شده را افزوده و نمك و فلفل سوپ را اندازه كنيد.

اگر سوپ مرغ آبكي بود، مي‌توانيد مقدار كمي آرد در آن بريزيد.

در صورت تمايل براي لعاب بيشتر مي‌توانيد مقداري رشته سوپي يا برنج نيم دانه به سوپ اضافه كنيد كه در آن صورت ديگر مجلسي نيست.

وقتي سوپ آماده شد، آن را با جعفري خرد شده تزيين و با ليموترش سرو كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با نوعي سوپ مرغ “سوپ مرغ تند به روش مكزيكي” را مطالعه كنيد


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/11/23 ساعت: ۱۳ توسط:deltafood :

سيب زميني تنوري، پيش‌ غذاي خوشمزه

سيب زميني تنوري آغشته به كره و سير، غذاي خوشمزه‌اي است كه به عنوان پيش‌غذا يا ميان‌وعده سرو مي‌شود.

سيب زميني تنوري به شيوه‌هاي مختلف درست مي‌شود كه بهترين نوع آن تنوري كردن روي زغال است. اما از آنجا كه اين امكان براي همه فراهم نيست، مي‌توان آن را در منزل و در فر درست كرد.

مواد لازم براي تهيه سيب زميني تنوري :
سيب زميني: ۴ عدد
سير: يك حبه
پنير موزارلا رنده شده: يك پيمانه
پنير پارمزان رنده شده: نصف پيمانه
جعفري ساطوري شده: يك‌ چهارم پيمانه
كره آب شده: يك‌ چهارم پيمانه
روغن زيتون: يك‌ چهارم پيمانه
نمك و فلفل به ميزان لازم

طرز تهيه سيب زميني تنوري :
در اين غذا بهتر است سيب‌ زميني با پوست باشد؛ ولي اگر دوست نداريد، مي‌توانيد آن را پوست بگيريد.
روي هر سيب زميني شكاف‌هاي كوچكي از عرض ايجاد كنيد؛ مراقب باشيد كه سيب زميني را تا انتها برش ندهيد.

در صورت تمايل مي‌توانيد سيب زميني را در اندازه دلخواه خرد كنيد.

در سيني فر كاغذ روغني بگذاريد. سير را له كرده و با كره و روغن زيتون مخلوط كنيد. با استفاده از قلم‌موي آشپزي اين مخلوط را روي سطح سيب زميني‌ها بريزيد.
سيني را در فر بگذاريد و ۲۰ دقيقه زمان دهيد تا سيب زميني‌ها بپزند. وقتي لبه‌هاي سيب زميني طلايي شد و شكاف‌ها از هم باز شدند، سيني را بيرون بياوريد.

همان‌طور كه سيب زميني‌ها داغ هستند، سطح آن‌ها را به پنير موزارلا، پارمزان و مقداري كره آغشته كنيد. سيني را دوباره در فر بگذاريد و ۲۰ دقيقه ديگر زمان دهيد تا تنوري و طعم‌دار شوند.
وقتي سيب زميني‌ها حسابي تنوري شدند، از فر بيرون بياوريد و با جعفري خرد شده آن را تزيين كنيد.

سيب زميني تنوري را مي‌توانيد با سس‌هاي مختلف و انواع ديپ سرو كنيد.

در صورت تمايل مي‌توانيد مقداري قارچ سرخ شده و سبزيجات در كنار اين غذا بگذاريد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.

 


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/11/19 ساعت: ۱۴ توسط:deltafood :

سالاد كلم بروكلي با سس يوناني

سالاد كلم بروكلي با سس يوناني، با انواع سبزيجات درست مي‌شود و پيش غذاي كاملي است.

در تهيه سالاد كلم بروكلي از كشمش استفاده مي‌شود كه طعم خاصي به آن مي‌دهد. در صورت تمايل مي‌توانيد از هر نوع سبزي دلخواه در اين سالاد استفاده كنيد. طرز تهيه سالاد كلم بروكلي با سس يوناني را در مجله دلتا بخوانيد.

مواد لازم تهيه سالاد كلم بروكلي :
كلم بروكلي خرد شده: ۴ ليوان
كلم بنفش كوچك: يك عدد
هويج: ۲ عدد
كشمش پلويي: يك چهارم ليوان
پيازچه: ۳ عدد
قارچ در صورت تمايل
مواد لازم تهيه سس سالاد :
ماست يوناني: يك سوم ليوان
روغن زيتون: ۲ قاشق غذاخوري
سس مايونز: يك قاشق غذاخوري
آبليمو: يك قاشق غذاخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم

طرز تهيه سالاد كلم بروكلي :
كلم بروكلي را چند دقيقه در آب در حال جوش بريزيد؛ سپس آن را با آب سرد آبكش و ريز خرد كنيد.

كلم بنفش، هويج و پيازچه را ريز خرد كنيد.

كلم بروكلي خرد شده را با كلم بنفش، هويج، كشمش و پيازچه در كاسه‌اي مخلوط كنيد. اگر طعم شيرين كشمش را دوست نداريد، مي‌توانيد به جاي آن، از زغال اخته خشك استفاده كنيد. در صورت تمايل مي‌توانيد مقداري قارچ ورقه شده هم به مواد بيفزاييد.

براي تهيه سس سالاد، ماست يوناني را با چنگال بزنيد تا يكدست شود و حالت خامه بگيرد؛ سپس آن را با روغن زيتون، سس مايونز، آبليمو، نمك و فلفل مخلوط كنيد. استفاده از سركه به جاي آبليمو هم مطلوب است.

سس را روي سالاد بريزيد و آن را چند ساعت در يخچال بگذاريد تا سس به خورد مواد برود. پس از آماده شدن سالاد، آن را در ظرف سرو بريزيد و با هر نوع سبزي كه دوست داريد، تزيين كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/11/19 ساعت: ۱۳ توسط:deltafood :

ترشي پياز خانگي با طعم ايده آل

راي آشنايي با طرز تهيه پياز ترشي با مجله دلتا همراه باشيد.

ترشي پياز يكي از چاشني‌هاي پر طرفدار است كه هم با پياز قرمز و هم با پياز سفيد درست مي‌شود. ترشي پياز به دو صورت درسته و حلقه‌اي به راحتي تهيه مي‌شود ولي نكاتي دارد كه رعايت كردن آن‌ها، اين چاشني را خوش طعم و عطر مي‌كند.

مواد لازم تهيه ترشي پياز :
پياز سفيد يا بنفش ريز: يك كيلو
نمك به ميزان لازم
سير: ۲۰۰ گرم
نعناع خشك به ميزان لازم
سركه سفيد: ۲ ليتر
فلفل تند به ميزان دلخواه

طرز تهيه ترشي پياز :
پيازها را پوست گرفته و خوب بشوييد. سپس ۲ ساعت در جايي بگذاريد تا خشك شوند.

دقت كنيد ظرف ترشي كاملا خشك باشد. چون رطوبت باعث كپك زدن ترشي مي‌شود.

پياز، سير، فلفل تند و مقداري نعناع خشك در شيشه بريزيد و روي آن‌ها كمي نمك بپاشيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يك ترشي خوشمزه ” ترشي بادمجان شكم پر، نمي‌توان از آن گذشت “ را مطالعه كنيد.

سپس ظرف را با سركه سفيد پر كنيد. شيشه را يك ماه در جاي خنك و تاريك بگذاريد تا ترشي آماده شود و به اصطلاح برسد. پس از ۱۰ روز مي‌توانيد ترشي را در يخچال بگذاريد.

گرما يا نور خورشيد باعث خراب شدن ترشي مي‌شود.
اگر دوست داريد رنگ ترشي بنفش شود، چند عدد لبوي خام بين پيازها بريزيد.

براي قرمز شدن رنگ ترشي مي‌توانيد كلم قرمز خام را در ترشي بريزيد يا آن را با نصف پيمانه آب جوشانده و به ترشي اضافه كنيد.


طرز تهيه ترشي پياز حلقه‌اي :
پيازهاي حلقه شده را با آب جوش در قابلمه بريزيد. پس از چند ثانيه آن‌ها را آبكش كنيد. سپس سركه، آب و نمك را با هم بجوشانيد و با پيازها در شيشه بريزيد. در صورت تمايل مي‌توانيد از چوب دارچين، ميخك، فلفل قرمز، پودر سير، دانه خردل، تخم گشنيز، رازيانه يا زيره، زنجبيل تازه، برگ بو و … استفاده كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.

 


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/11/6 ساعت: ۱۵ توسط:deltafood :

سوپ گندم ، پيش غذاي سبك و ساده

سوپ گندم نوعي سوپ ساده و سبك است كه خواص زيادي دارد.

سوپ گندم پيش غذايي مفيد و مقوي است كه در عين سادگي بسيار خوشمزه است. سوپ گندم براي سرماخوردگي مفيد است و خوردن آن در روزهاي سرد سال پيشنهاد مي‌شود. اين سوپ را مي‌توانيد هم با گوشت و هم با مرغ بپزيد كه البته با مرغ سريع‌تر آماده مي‌شود.

مواد لازم تهيه سوپ گندم :
گندم پوست كنده: يك پيمانه
پياز: يك عدد
سينه مرغ: يك عدد
هويج: يك عدد
جعفري خرد شده: ۳ پيمانه
ساقه كرفس: يك عدد
رب گوجه فرنگي در صورت تمايل
نمك، فلفل، زردچوبه و زنجبيل به ميزان لازم

طرز تهيه سوپ گندم :
گندم را از شب قبل خيس كنيد تا نرم شده و بهتر بپزد.

پياز را نگيني خرد كرده و با مقدار كمي روغن تفت دهيد تا سبك شود. همين كه پياز كمي نرم شد، كافي است. نيازي به سرخ شدن و طلايي شدن آن نيست.

استخوان سينه مرغ را درآورده و گوشت آن را مكعبي خرد كنيد. مرغ بايد بدون پوست و استخوان باشد.

تكه‌هاي مرغ را به پياز افزوده، كمي تفت دهيد تا سفيد شوند. سپس مقداري زنجبيل، زردچوبه و فلفل به آن بزنيد.

در اين مرحله اگر دوست داريد مي‌توانيد يك قاشق غذاخوري رب گوجه فرنگي به مواد بيفزاييد.

پيشنهاد مطالعه: اگر به دنبال سوپي براي درمان سرماخوردگي هستيد، مطلب سوپ كدو حلوايي، ضد سرماخوردگي را مطالعه كنيد.

هويج و ساقه كرفس را نگيني خرد كنيد. گندم را پس از آبكش كردن، با هويج و كرفس خرد شده به مواد اضافه كنيد.

 

در صورت تمايل مي‌توانيد مقداري قارچ ورقه‌اي كرده و پس از تفت دادن در سوپ بريزيد.

در قابلمه مقدار مناسبي آب ريخته، روي شعله ملايم بگذاريد تا مواد بپزند و سوپ به غلظت مناسب برسد.

در اواخر پخت، يك قاشق جعفري خرد شده با كمي نمك در سوپ بريزيد.

سوپ گندم به همين سادگي آماده است. آن را در ظرف بريزيد و با ليموترش يا آبليموي تازه سرو كنيد.

در صورتي كه اين سوپ را براي كودكان درست مي‌كنيد، آن را در مخلوط‌كن يا غذاساز بريزيد تا مانند پوره شود.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/11/1 ساعت: ۱۵ توسط:deltafood :

۴ نوع پيش غذا ؛ انواع سالاد با كاهو

طرز تهيه انواع سالاد كاهو را در مجله دلتا بخوانيد.

سالاد كاهو انواع مختلفي دارد و با مواد گوناگون مي‌توان انواع سالاد كاهو را درست كرد. در تمام اين سالادها، كاهو ماده غذايي اصلي و پايه است. بهتر است براي تهيه سالادهاي مجلسي، از كاهو سالادي يا كاهوپيچ استفاده كنيد.

سالاد كاهو با سس بالزاميك
مواد لازم تهيه سالاد كاهو با سس بالزاميك :
كاهوپيچ: يك عدد

خيار: يك عدد
كشمش: يك قاشق غذاخوري
تخم آفتابگردان: يك قاشق غذاخوري
پنير فتا: نصف قوطي كبريت
سركه بالزاميك: ۲ قاشق غذاخوري
عسل: يك قاشق چاي‌خوري
روغن زيتون: يك قاشق چاي‌خوري
ليموترش: يك عدد
نمك و فلفل به ميزان لازم
 


طرز تهيه سالاد كاهو با سس بالزاميك :
كاهو، خيار و پنير فتا را خرد كنيد. سپس آن‌ها را با كشمش و تخم آفتابگردان در كاسه‌اي ريخته و مخلوط كنيد.
 

سركه بالزاميك، عسل، روغن زيتون، ليموترش، نمك و فلفل را با هم مخلوط كرده، سس را روي سالاد بريزيد و خوب هم بزنيد تا به خورد مواد برود.
 

سالاد كاهو و كلم
مواد لازم تهيه سالاد كاهو و كلم :
كاهوپيچ: يك عدد
كلم قرمز: يك عدد
كلم سفيد: يك عدد
هويج: ۳ عدد
خيار: ۳ عدد
گوجه فرنگي: ۲ عدد
طرز تهيه سالاد كاهو و كلم :
مواد را خرد و خيار و گوجه را حلقه حلقه كنيد. مواد را با هم مخلوط كرده و با سس دلخواه سرو كنيد.

در صورت تمايل مي‌توانيد از گوجه گيلاسي استفاده كنيد.

سالاد كاهو با تن ماهي
مواد لازم تهيه سالاد كاهو با تن ماهي :
تن ماهي: يك قوطي
كاهوپيچ: يك عدد
پياز: يك عدد
خيار: يك عدد
گوجه فرنگي: يك عدد
زيتون: ۱۰ عدد
سركه بالزاميك: يك قاشق غذاخوري
نمك و فلفل به ميزان لازم

طرز تهيه سالاد كاهو با تن ماهي :
تن ماهي را در صافي بريزيد تا روغن اضافي آن خارج شود. سپس مواد را پس از خرد كردن با تن ماهي مخلوط و سرو كنيد.
سالاد كاهو با سس سبوس
مواد لازم تهيه سالاد كاهو با سس سبوس :
كاهوپيچ: يك عدد
گوجه گيلاسي: ۱۰۰ گرم
خيار: ۲ عدد
كرفس: ۲ شاخه
هويج: يك عدد
آبليمو: ۳ قاشق غذاخوري
روغن زيتون: ۳ قاشق غذاخوري
پودر سبوس برنج: يك قاشق غذاخوري
 طرز تهيه سالاد كاهو با سس سبوس :
خيار، كرفس، هويج و كاهو را خرد كرده و با گوجه‌ها مخلوط كنيد.
آبليمو، روغن زيتون و پودر سبوس برنج را با هم مخلوط كرده و به عنوان سس روي سالاد بريزيد.
سالاد را چند ساعت در يخچال بگذاريد تا سس به خورد مواد برود، سپس آن را خنك سرو كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.
 


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/10/28 ساعت: ۱۳ توسط:deltafood :

تهيه سير ترشي ۷ ساله در ۴۰ روز

سير ترشي 7 ساله را در 40 روز درست كنيد و از آن لذت ببريد.

سير ترشي يكي از چاشني‌هاي پرطرفدار ايراني است كه بسيار خوشمزه است و خواص درماني زيادي به خصوص براي سيستم گوارشي دارد. در گذشته اين ترشي را پس از درست كردن، در جاي خنك و تاريكي مي‌گذاشتند تا چند سال بگذرد و به اصطلاح چند ساله شود. در اين ميان سير ترشي هفت ساله بيشترين طرفدار را داشت و بهترين ترشي بود. حال اگر دوست داريد در عرض چند روز سير ترشي ۷ ساله داشته باشيد، اين مطلب را در مجله دلتا بخوانيد.

مواد لازم براي تهيه سير ترشي :
سركه بالزاميك: ۶ ليوان
سركه خرما: ۳ ليوان
بوته سير: ۴۰ عدد
شكر قهوه‌اي: ۵ قاشق غذاخوري
سس سويا: ۱۰ قاشق غذاخوري

طرز تهيه سير ترشي :
يك ظرف مناسب شيشه‌اي يا پلاستيكي با در محكم انتخاب كنيد.

بوته‌هاي سير را خوب بشوييد تا تميز شوند.

سپس آن‌ها را با سركه بالزاميك، سركه خرما، شكر قهوه‌اي و سس سويا در قابلمه بريزيد.

قابلمه را روي شعله ملايم گاز بگذاريد تا مواد حدود ۱۵ دقيقه با هم بجوشند.

مراقب باشيد اين زمان بيشتر نشود، چون باعث له شدن سيرها مي‌شود.
پس از گذشت اين مدت، بوته‌هاي سير را در ظرف مناسب گذاشته و مخلوط سركه و شكر را كه با سير جوشيده بود، روي سيرها در ظرف بريزيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با طرز تهيه يك ترشي بي‌نظير خانگي، مطلب ترشي بادمجان شكم پر، نمي توان از آن گذشت را مطالعه كنيد.

سركه را حتما امتحان كنيد تا اگر شوري و شيريني آن كم بود، اندازه كنيد.

 

روي ظرف را با يك نايلون ببنديد و بعد در آن را بگذاريد و خوب محكم كنيد.

بهتر است محل نگهداري سير ترشي جاي خنك و تاريكي مانند زيرزمين يا انباري باشد. حتي اگر امكان آن را داريد، ظرف ترشي را زير خاك بگذاريد.

پس از ۴۰ روز سير ترشي خانگي هفت ساله شما به همين راحتي آماده است! آن را در كنار انواع غذا، به‌خصوص غذاهاي شمالي ميل كنيد و لذت ببريد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/10/28 ساعت: ۱۲ توسط:deltafood :

سوپ كدو حلوايي ، ضد سرماخوردگي

از تهيه سوپ كدو حلوايي در زمستان غافل نشويد! اين سوپ يك درمان طلايي براي سرماخوردگي هم هست.

سوپ كدو حلوايي يك سوپ خوشمزه و مفيد است كه طبع گرمي دارد و مناسب روز هاي سرد سال است. چون كدو حلوايي در همه فصل ها در دسترس نيست، سوپ آن يك سوپ فصلي به حساب مي‌آيد. اين سوپ براي سرماخوردگي مفيد است و مانند يك دارو عمل مي‌كند. به دليل استفاده از سبزيجات متنوع، سوپ كدو تنبل يك غذاي خوشمزه و كامل است.

مواد لازم تهيه سوپ كدو حلوايي :
كدو حلوايي خرد شده: ۲ ليوان
سيب زميني: ۲ عدد
ساقه كرفس خرد شده: يك ليوان
هويج: يك‌ عدد
آب مرغ: ۲ ليوان
نمك، فلفل و آويشن به ميزان لازم
خامه صبحانه به ميزان لازم
جعفري خرد شده براي تزيين

طرز تهيه سوپ كدو حلوايي :
كدو حلوايي را پوست بگيريد و خوب بشوييد. آن را خرد كنيد.

هويج، سيب زميني و ساقه كرفس را خرد كرده و پس از شستن، با كدو هاي خرد شده در قابلمه بريزيد.

دو ليوان آب مرغ و دو ليوان آب در قابلمه بريزيد.

اگر آب مرغ نداريد، مي‌توانيد از دو عدد عصاره مرغ استفاده كنيد.
قابلمه را روي شعله ملايم بگذاريد تا مواد خوب پخته شوند. در اواخر پخت، نمك، فلفل و آويشن در سوپ بريزيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با طرز تهيه يك سوپ خوشمزه براي درمان سرماخوردگي، مطلب سوپ ورميشل ، ويژه درمان سرماخوردگي را مطالعه كنيد.

اگر از عصاره مرغ استفاده مي‌كنيد، در سوپ نمك نريزيد، چون عصاره شور است.

وقتي مواد كاملاً پخته شدند، سوپ را در مخلوط كن يا غذاساز بريزيد تا حالت پوره اي و يكدست شود.

فراموش نكنيد اين سوپ را حتماً بايد ميكس كرد تا ظاهر خوبي داشته باشد.

هنگام سرو سوپ، روي آن خامه بريزيد و با جعفري خرد شده تزيين كنيد.

اين سوپ كمي شيرين است. در صورت تمايل مي‌توانيد پس از ميكس كردن، مقداري آبليموي تازه به آن اضافه كنيد.

مي‌توانيد داخل يك كدو حلوايي كوچك را خالي كرده و سوپ را در آن بريزيد و سرو كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/10/24 ساعت: ۱۵ توسط:deltafood :

ترشي بادمجان شكم پر ، نمي توان از آن گذشت

ترشي بادمجان شكم پر يكي از پر طرفدار ترين چاشني هاي ايراني است.

ترشي بادمجان شكم پر يكي از انواع ترشي بادمجان كه بسيار لذيذ و خوشمزه است و با انواع غذاهاي ايراني مي‌چسبد. اين ترشي را كه طرز تهيه آساني دارد، در همه فصل ها مي‌توان درست كرد.

مواد لازم تهيه ترشي بادمجان شكم پر :
بادمجان: يك كيلوگرم
هويج: ۳ عدد
پياز: ۴ عدد
سير: ۵ حبه
فلفل دلمه اي سبز: ۳ عدد
سركه به ميزان لازم
نمك: يك قاشق چاي خوري
فلفل به ميزان لازم
سبزي ترشي: ۲ قاشق غذاخوري

طرز تهيه ترشي بادمجان شكم پر :
بادمجان ها را خوب بشوييد، چون بايد با پوست باشند. لازم نيست سر بادمجان را كامل جدا كنيد. فقط قسمت هاي اضافي آن را ببريد.

با يك چاقوي تيز روي بادمجان ها شكاف طولي ايجاد كنيد. مراقب باشيد پوست بادمجان از پشت پاره نشود.

براي تهيه اين ترشي بادمجان هايي را انتخاب كنيد كه بدون تخم و پوست مشكي باشند. بادمجان هايي كه پوست بنفش دارند، طعم خوبي ندارند و معمولاً تلخ يا تند هستند.
بادمجان ها را در يك قابلمه آب روي شعله متوسط بگذاريد تا جوش بيايد.

پس از ۱۰ دقيقه كه بادمجان ها كمي نرم شدند، در صافي بريزيد تا آب آن ها گرفته شود. مراقب باشيد بادمجان ها زياد نجوشند تا وا نروند.

هويج و پياز را به صورت خلال هاي نازك برش بزنيد.

فلفل دلمه اي را در اندازه دلخواه خرد كنيد. بهتر است برش هاي فلفل دلمه اي درشت باشد تا رنگ سبز آن باعث جلوه ترشي شود.

سير ها را پوست گرفته و نگيني خرد كنيد.

پيشنهاد مطالعه: براي آشنايي با يكي ديگر از انواع ترشي بادمجان، مطلب ترشي بادمجان ، لذيذ و اشتها آور را مطالعه كنيد.

در كاسه اي هويج، پياز، سير، فلفل دلمه اي، سبزي ترشي، نمك و فلفل را با هم مخلوط كنيد.

داخل شكم هر بادمجان مقداري از مخلوط مواد خرد شده بريزيد. بادمجان ها را كمي فشار دهيد تا دو لبه كمي به هم نزديك شوند و مواد داخل آن بيرون نريزد.

سپس آن ها را در ظرف بچينيد، به طوري كه شكاف بادمجان ها به سمت بالا باشد.

سركه را در ظرف بريزيد. مقدار سركه بايد در حدي باشد كه روي بادمجان ها را بگيرد. در ظرف را محكم ببنديد و در جاي خنك نگهداري كنيد.

ترشي بادمجان شكم پر پس از ۷ تا ۱۰ روز آماده و جا افتاده مي‌شود.


سبزي ترشي بادمجان شكم پر چيست
سبزي اين ترشي مخلوطي از سبزي هاي معطري است كه در هر فصل در دسترس است.

سبزي هاي معطر شامل نعناع، ترخون، مرزه، ريحان و پونه است. از خشك شده اين سبزيجات هم مي‌توان استفاده كرد، ولي اگر تازه باشند بهتر است.

در صورتي كه سبزي هاي معطر محلي داريد، حتماً از آن ها استفاده كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/10/19 ساعت: ۱۲ توسط:deltafood :

سالاد زمستاني يا سالاد شور

طرز تهيه سالاد زمستاني را در مجله دلتا بخوانيد.


سالاد زمستاني يا سالاد شور از انواع سالاد و پيش غذا هاي خوشمزه اي است كه شباهت زيادي به ترشي دارد و به عنوان چاشني در كنار غذا هم سرو مي‌شود. سالاد زمستاني هر چه تندتر باشد، بهتر است. البته ميزان تندي آن به ذائقه افراد بستگي دارد.

مواد لازم تهيه سالاد زمستاني :
گل كلم: يك عدد
كرفس: يك عدد
هويج: ۶ عدد
فلفل تند: ۶ عدد
سير: ۶ حبه
گوجه فرنگي: ۳ كيلو
سركه سفيد: ۲ ليوان
نمك: ۲ قاشق غذاخوري

طرز تهيه سالاد زمستاني :
همه مواد را شسته و در اندازه متوسط خرد كنيد. آن ها را يك روز روي پارچه پهن كنيد تا هوا بخورند و كاملاً خشك شوند. اگر سبزيجات خوب خشك نشوند، ممكن است باعث كپك زدن سالاد شوند.

سپس تمام آن ها را در كاسه بزرگي با هم مخلوط كنيد.

گوجه فرنگي ها را چند دقيقه در آب جوش بيندازيد. اين كار براي آن است كه پوست آن ها راحت جدا شود.

سپس گوجه ها را پوست گرفته، در مخلوط كن بريزيد تا پوره شوند.

پوره را با نمك در قابلمه بريزيد و روي شعله متوسط بگذاريد تا ۱۰ دقيقه بجوشد.

 

پس از گذشت اين مدت، قابلمه را از روي حرارت برداشته و دو ليوان سركه به آن بيفزاييد. سپس محتويات قابلمه را همان طور كه داغ است، روي سبزيجات خرد شده بريزيد و با هم مخلوط كنيد.

پيشنهاد مطالعه: اگر به چاشني هاي جديد و فانتزي علاقمنديد، مطلب ترشي قارچ، چاشني فانتزي را مطالعه كنيد.

كمي كه سردتر شد، سالاد را در ظرف هاي شيشه اي بريزيد و تا ۲۴ ساعت در آن را نبنديد تا سر نرود.

براي نگهداري از سالاد زمستاني از ظروف فلزي و پلاستيكي استفاده نكنيد.
پس از گذشت يك روز در ظرف ها را محكم ببنديد و ۱۰ روز در يخچال بگذاريد تا آماده شود.

اين سالاد را حتماً در يخچال نگهداري كنيد، چون خيلي زود كپك مي‌زند.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/10/16 ساعت: ۱۳ توسط:deltafood :

با خمير جادويي غذا هاي خوشمزه درست كنيد

براي آشنايي با طرز تهيه خمير جادويي با مجله دلتا همراه باشيد.


خمير جادويي ، خميري بسيار ترد و سبك و مناسب براي طبخ انواع غذا ها مانند پيراشكي، كلوچه، نان صبحانه، نان شكم پر، پيتزا و … است. حتي مي‌توان اين خمير را در روغن سرخ و به تنهايي مصرف كرد. خمير جادويي يك خمير همه كاره است كه به راحتي مي‌توان آن را در منزل تهيه و انواع غذا هاي خوشمزه را با آن درست كرد.

مواد لازم تهيه خمير جادويي :
آرد: ۳ ليوان
خمير مايه: ۳ قاشق چاي خوري
تخم مرغ: يك عدد
شير يا آب: يك ليوان
روغن: ۶ قاشق غذاخوري
نمك: يك قاشق چاي خوري
شكر: ۴ قاشق چاي خوري

طرز تهيه خمير جادويي :
شير يا آب را ولرم كنيد. بهتر است از شير استفاده كنيد تا خمير بهتر شود.

خمير مايه، شير ولرم و يك قاشق چاي خوري شكر را در كاسه اي بريزيد و مخلوط كنيد. آن را ۱۰ تا ۱۵ دقيقه كنار بگذاريد تا خمير مايه كف و به اصطلاح عمل كند.

تخم مرغ، بقيه شكر، روغن و نمك را در كاسه ديگري ريخته و مخلوط كنيد تا يكدست شوند.

خمير مايه عمل آمده را با چند قاشق آرد مخلوط و به مواد تخم مرغي اضافه كنيد. كمي هم بزنيد تا مواد تركيب شوند، سپس بقيه آرد را بيفزاييد.

پيشنهاد مطالعه: اگر دوست داريد يك پيراشكي خوشمزه با خمير جادويي درست كنيد، مطلب پيراشكي كرم دار ؛ عصرانه دلچسب پاييزي را مطالعه كنيد.

 

روي سطح كار آرد بپاشيد و خمير را روي آن بگذاريد. آن را ۱۰ دقيقه ورز دهيد تا نرم و لطيف شود.

كاسه اي را چرب كرده و خمير را در آن بگذاريد. روي آن را بپوشانيد و يك ساعت در جاي گرم بگذاريد تا حجم خمير دو برابر شود.

خمير جادويي آماده مصرف براي انواع غذا ها و نان و شيريني ها است. اين خمير بافت و ماندگاري خوبي دارد و كار با آن آسان است.

خمير جادويي را مي‌توانيد در كيسه فريزر بسته بندي كرده و تا چند روز در يخچال نگهداري كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/10/16 ساعت: ۱۲ توسط:deltafood :

ترشي قارچ ، چاشني فانتزي

ترشي قارچ يكي از انواع ترشي هاي مجلسي و خوشمزه است.

ترشي قارچ يك چاشني خوشمزه و فانتزي و مناسب سرو در مهماني ها است. اين ترشي كه به سادگي تهيه مي‌شود، مدت زمان مصرف آن كوتاه است و بيشتر از ۴ هفته نمي‌توان آن را نگه داشت. براي آشنايي با طرز تهيه ترشي قارچ، با صفحه آشپزي مجله دلتا همراه باشيد.

مواد لازم تهيه ترشي قارچ :
قارچ ريز: يك كيلوگرم
سير: ۵ حبه
سبزيجات معطر به ميزان لازم
آب: يك و نيم پيمانه
سركه: يك و نيم پيمانه
فلفل سياه: يك قاشق چاي خوري
نمك: يك قاشق غذاخوري
شكر: يك قاشق غذاخوري
آبليمو به ميزان لازم

طرز تهيه ترشي قارچ :
چون اين ترشي با قارچ درسته تهيه مي‌شود، بهتر است از قارچ هاي ريز و كوچك استفاده شود.

قارچ ها را پس از شستن در قابلمه بريزيد. آن ها را ۵ دقيقه با آب و كمي آبليمو بجوشانيد و بعد آبكش كنيد. استفاده از آبليمو باعث مي‌شود قارچ ها سياه نشوند.

يك و نيم پيمانه آب را با فلفل سياه، نمك و شكر روي شعله بگذاريد تا حل شوند. سپس شعله را خاموش كنيد و پس از اينكه كمي خنك شد، سركه را به آن بيفزاييد. به جاي سركه سفيد مي‌توانيد از سركه بالزاميك هم استفاده كنيد.

قارچ ها را با سير و سبزي خرد شده در شيشه بگذاريد. مقداري آب و سركه در شيشه بريزيد تا روي قارچ‌ها را بگيرد.

در شيشه را سفت ببنديد تا هوا داخل آن نرود. ترشي را به مدت يك هفته در يخچال بگذاريد تا آماده شود.

طرز تهيه ترشي قارچ با گوجه هم متداول است و براي تهيه آن مي‌توانيد چند عدد گوجه گيلاسي به آن اضافه كنيد.

در صورت تمايل مي‌توانيد از رب انار در اين ترشي استفاده كنيد كه طعم خوبي به آن مي‌دهد.

به ترشي قارچ مي‌توان لوبيا سبز، ذرت، نخود سبز و انواع سبزيجات هم اضافه كرد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/10/9 ساعت: ۱۵ توسط:deltafood :

بوراني بادمجان ، خوش عطر و طعم

براي آشنايي با طرز تهيه بوراني بادمجان با مجله دلتا همراه باشيد.

بوراني بادمجان يا ماست و بادمجان يكي از چاشني هاي بسيار خوشمزه ايراني است كه حتماً بايد با بادمجان كبابي درست تا عطر و طعم واقعي آن حفظ شود. اين بوراني بيشتر به عنوان پيش غذا سرو مي‌شود، ولي به عنوان چاشني در كنار بعضي از غذا ها هم خوب و مناسب است.

مواد لازم بوراني بادمجان :
بادمجان: ۲ عدد
ماست چكيده يا پر چرب: يك ليوان
سير: ۲ حبه
نعناع خشك: يك قاشق چاي خوري
نمك و فلفل به ميزان لازم

طرز تهيه بوراني بادمجان :
بادمجان ها را خوب بشوييد و با چاقو روي پوست آن ها چند خط عميق ايجاد كنيد.

سپس آن ها را روي شعله گاز يا زغال بگذاريد. بادمجان ها را چند بار اين طرف و آن طرف كنيد تا كاملاً نرم شوند و پوست اطراف آن ها بسوزد.

وقتي بادمجان ها كبابي شدند، آن ها را با آب سرد آبكشي كرده و پوست روي آن ها را جدا كنيد.

بادمجان هاي پوست گرفته را در كاسه اي بريزيد و با چنگال خوب له كنيد.

سير ها را ريز رنده كرده، با ماست، نعناع خشك، نمك و فلفل به بادمجان هاي له شده افزوده و مخلوط كنيد.

در صورت تمايل مي‌توانيد به جاي سير از موسير خرد شده يا پياز داغ استفاده كنيد.

توجه داشته باشيد كه حتماً از ماست چكيده يا پر چرب استفاده كنيد تا طعم بوراني عالي شود. ميزان ماست را مي‌توانيد بنابر سليقه كم و زياد كنيد.

همچنين مي‌توانيد به دلخواه و بنا به سليقه از انواع سبزيجات در بوراني بادمجان استفاده كنيد.

بوراني آماده شده را چند ساعت در يخچال بگذاريد تا خوب سرد شود و به اصطلاح خودش را بگيرد.

بوراني بادمجان را مي‌توانيد با نان به عنوان پيش غذا سرو كنيد.

براي تزيين اين بوراني مي‌توانيد از گل محمدي و برگ نعناع يا نعناع خشك استفاده كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/10/3 ساعت: ۱۴ توسط:deltafood :

سالاد ضد دود ، دشمن آلودگي هوا

براي آشنايي با طرز تهيه سالاد ضد دود براي روز هايي كه هوا آلوده است، با مجله دلتا همراه باشيد.

اين روز ها هواي بسياري از شهر هاي ايران آلوده و يكي از راه هاي مقابله با آلودگي هوا ، داشتن تغذيه مناسب است. انواع ميوه و سبزي  از ويتامين ها و آنتي اكسيدان سرشار و از اين رو براي مصرف در اين روز ها بسيار مناسبند. در اين مطلب طرز تهيه سالاد ضد دود آمده است كه داراي موادي است كه بدن را در برابر آلودگي ها مقاوم مي‌كند.

مواد لازم سالاد ضد دود :
كاهو: يك عدد
سيب زميني: نيم كيلوگرم
تن ماهي: ۲ قوطي
گوجه گيلاسي: ۲۵۰ گرم
لوبيا سبز يا كلم بروكلي: ۳۰۰ گرم
ماست: ۵ قاشق غذاخوري
سس خردل: يك قاشق مربا خوري
سير: يك حبه
ليمو ترش: يك عدد
تخم مرغ: ۴ عدد
پياز قرمز: يك عدد
روغن زيتون به ميزان لازم
جعفري براي تزيين
طرز تهيه سس سالاد :
۵ قاشق غذاخوري ماست را با يك عدد ليموترش، روغن زيتون، يك قاشق مرباخوري سس خردل و سير رنده شده مخلوط كنيد. در صورت تمايل مي‌توانيد از ماست پر چرب استفاده كنيد كه سس را خوشمزه تر مي‌كند.


طرز تهيه سالاد ضد دود :
در تهيه سالاد ضد دود توجه داشته باشيد كه هر نوع سبزي ديگري كه دوست داريد، مي‌توانيد به مواد آن اضافه كنيد.

لوبيا سبز يا بروكلي را بپزيد. فقط دقت كنيد كه زياد نرم و پخته نشوند. اگر بخار پز كنيد بهتر است و طعم آب نمي‌گيرد. در صورت تمايل از گل كلم هم مي‌توانيد استفاده كنيد. پس از پختن آن ها را در كاسه بزرگي بريزيد.

سيب‌ زميني و تخم‌مرغ‌ ها را بپزيد و بگذاريد سرد شوند. پس از خنك شدن آن ها را چهار قاچ كنيد. سپس با گوجه هاي گيلاسي به لوبيا سبز پخته شده بيفزاييد.

كاهو را خرد كرده و به مواد اضافه كنيد. به جاي كاهو مي‌توانيد از اسفناج هم استفاده كنيد.

قوطي هاي تن ماهي را چند دقيقه در آب بجوشانيد و پس از افزودن به مواد سالاد، سس را روي آن ها ريخته و سالاد را در ظرف سرو بريزيد.

سالاد را با برگ هاي جعفري يا گشنيز تزيين كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/10/1 ساعت: ۱۵ توسط:deltafood :

مرغ چوبي ، فينگر فود مدرن

براي آشنايي با طرز تهيه مرغ چوبي با مجله دلتا همراه باشيد.

مرغ چوبي نوعي فينگر فود خوشمزه است كه ظاهر خوبي دارد و براي سرو در مهماني ها و جشن ها بسيار شيك است. مرغ چوبي كه يكي از انواع غذا با مرغ است، به عنوان پيش غذا يا ميان وعده سرو مي‌شود و غذايي جديد و مدرن است.

مواد لازم تهيه مرغ چوبي :
سينه مرغ: يك عدد
پياز: يك عدد
پياز داغ: ۲ قاشق غذاخوري
تخم مرغ: ۲ عدد
پنير چدار: نصف پيمانه
جعفري و گشنيز: ۳ قاشق غذاخوري
عصاره مرغ: يك عدد
آويشن، زردچوبه و فلفل به ميزان لازم
سير: يك حبه
كره: ۲۰ گرم
چوب بستني به تعداد لازم
مواد لازم تهيه سس پنيري :
پنير خامه اي: ۲۰۰ گرم
سس كچاپ: ۳ قاشق غذاخوري
سس فلفل تند: يك قاشق غذاخوري
رشته كادايف به ميزان لازم
 

طرز تهيه مرغ چوبي :
سينه مرغ را با پياز و يك حبه سير بپزيد. پس از پختن بگذاريد خنك شود. سپس آن را در غذاساز يا خردكن بريزيد.

به مرغ خرد شده، پياز داغ، جعفري و گشنيز خرد شده، سير، پنير چدار، عصاره مرغ و ادويه ها را بيفزاييد. مخلوط مواد را دوباره در غذاساز بريزيد.

وقتي مواد خوب مخلوط و يكدست شدند، كره را اضافه كنيد.

يك كيسه فريز پهن كنيد. دو قاشق غذاخوري از مواد روي كيسه بگذاريد. روي مواد يك كيسه ديگر گذاشته و با دست حالت دهيد. بهتر است ضخامت مواد زياد نباشد.

داخل مواد به تعدادي كه مي‌خواهيد چوب بستني گذاشته و آن ها را ۲ ساعت در فريزر بگذاريد.

توجه داشته باشيد كه از نمك استفاده نكنيد، چون هم عصاره مرغ و هم پنير، شور هستند.

رشته كادايف را كامل خرد كنيد. حدود ۳۰ ثانيه در روغن تفت دهيد تا تغيير رنگ دهد. مراقب باشيد كادايف نسوزد، چون خيلي نازك است.

پنير خامه اي، سس كچاپ و سس تند را مخلوط كرده و كنار بگذاريد.

تخم مرغ ها را با چنگال بزنيد. مرغ هاي چوبي را در تخم مرغ زده و سپس در روغن سرخ كنيد.

پس از خنك شدن و وقتي روغن اضافي مرغ ها گرفته شد، از سس پنيري روي آن ها ريخته و بعد رشته هاي خرد شده را روي مرغ ها بپاشيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله  آشپزي را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/9/30 ساعت: ۱۵ توسط:deltafood :

پاچيني ، پيش غذاي مجلسي

براي آشنايي با طرز تهيه پاچيني با مجله دلتا همراه باشيد.

پاچيني نوعي فست فود خوشمزه است كه با كتف مرغ درست مي‌شود. اين غذا كه در واقع نوعي فينگر فود است، يك پيش غذاي مجلسي و شيك براي سرو در مهماني ها است. پاچيني را مي‌توانيد با انواع سس ها، سيب زميني سرخ كرده و سبزيجات مصرف كنيد.

مواد لازم تهيه پاچيني :
كتف مرغ: ۱۰ عدد
پياز: ۲ عدد
زعفران دم كرده: يك قاشق غذاخوري
آبليمو:۲ قاشق غذاخوري
پودر سير: يك قاشق چاي خوري
آرد ذرت به ميزان لازم
آرد سوخاري به ميزان لازم
تخم مرغ: ۲ عدد
پنير پارمزان به ميزان لازم
روغن سرخ كردني به ميزان لازم
نمك و فلفل به ميزان لازم

طرز تهيه پاچيني :
با چاقو كتف مرغ‌ ها را از ساق برش بزنيد. سپس گوشت را به سمت پايين برگردانيد و گرد كنيد.

براي تهيه مواد مزه دار كردن مرغ، پياز را خرد كرده و با زعفران، آبليمو، پودرسير، نمك و فلفل مخلوط كنيد.

كتف ها را بشوييد و وقتي آب آن ها گرفته شد، چند ساعت در مخلوط مواد بخوابانيد.

آرد سوخاري، آرد ذرت و پنير پارمزان را با هم مخلوط كنيد. تخم‌مرغ‌ ها را هم در ظرفي بشكنيد و با چنگال خوب هم بزنيد. سپس در ظرف گودي مانند شير جوش، روغن بريزيد تا خوب داغ شود.

كتف‌ هاي مزه دار شده را در مخلوط آرد بغلتانيد. سپس آن‌ ها را در تخم مرغ بزنيد و دوباره در آرد بغلتانيد.

پس از آماده شدن، آن ها را در روغني كه داغ كرده‌ايد بگذاريد تا با حرارت ملايم سرخ شوند. توجه داشته باشيد كه مرغ بايد در روغن شناور باشد.

پس از اينكه پاچيني‌ ها خوب سرخ شدند، آن‌ها را روي توري يا دستمال آشپزخانه بگذاريد تا روغن اضافي آن‌ ها گرفته شود.

در صورت تمايل و بنا به ذائقه، مي‌توانيد مقداري رزماري خرد كرده و به مخلوط آرد و پنير بيفزاييد.

براي اينكه پاچيني راحت‌ تر خورده شود، قسمت استخواني آن را با آلومينيوم بپيچيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/9/30 ساعت: ۱۴ توسط:deltafood :

سالاد كلم و انار ؛ رنگين كننده سفره

سالاد كلم و انار يكي از انواع سالاد و مناسب سرو در شب يلدا است.

با نزديك شدن به روز هاي پاياني آذر ماه و شب يلدا، تهيه خوراكي هاي اين شب رونق مي‌گيرد. سالاد كلم و انار هم يكي از سالاد هاي ويژه شب يلدا است كه طرز تهيه آساني دارد. حتماً اين مطلب را بخوانيد تا با طرز تهيه سالاد يلدايي آشنا شويد.

مواد لازم تهيه سالاد كلم و انار :
دانه هاي انار: يك پيمانه
كلم بنفش خرد شده: ۲ پيمانه
مغز گردوي خرد شده: ۲ قاشق غذاخوري
مواد لازم تهيه سس سالاد :
سس مايونز:  ۲ قاشق غذاخوري
ماست خامه اي: ۲ قاشق غذاخوري
فلفل سياه به ميزان لازم
آويشن به ميزان لازم
نمك به ميزان لازم
آب انار ترش در صورت تمايل

طرز تهيه سالاد كلم و انار :
براي تهيه اين سالاد حتماً از كلم بنفش استفاده كنيد. چون هم طعم سالاد را بهتر مي‌كند و هم با رنگ قرمز انار ظاهر خوبي به سالاد مي‌دهد.

ابتدا كلم بنفش را خرد كنيد. بهتر است كلم را خلالي خرد كنيد يا از غذاساز براي خرد كردن استفاده كنيد تا اندازه كلم ها يكدست شود. كلم هاي خرد شده را به مدت نيم ساعت در آب سرد خيس كنيد. پس از گذشت اين مدت، آن را آبكش كرده و بگذاريد آب اضافي آن خارج و كاملاً خشك شود.

كلم ها را در كاسه اي بريزيد. يك پيمانه انار دانه شده هم به آن بيفزاييد. در آخر گردوي خرد شده را افزوده و مواد را با هم مخلوط كنيد.

براي تهيه سس اين سالاد، سس مايونز، ماست خامه اي، آويشن، نمك و فلفل سياه را با هم مخلوط كرده و به مواد سالاد اضافه كنيد. سپس سالاد را حدود دو ساعت در يخچال بگذاريد تا خنك شود و سس به خورد مواد برود.

در صورت تمايل مي‌توانيد مقداري آب انار ترش هم به مواد سس بيفزاييد.

پس از گذشت دو ساعت سالاد را از يخچال بيرون آورده و با دانه هاي انار تزيين و سرو كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر مجله  آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/9/27 ساعت: ۱۴ توسط:deltafood :

اردور مرغ و قارچ ، پيش غذاي مدرن

گر مي‌خواهيد يك غذاي خوشمزه با مرغ درست كنيد، اردور مرغ و قارچ پيشنهاد خوبي است.

اردور مرغ و قارچ يكي از انواع غذا با مرغ است كه به عنوان پيش غذا در مهماني ها سرو مي‌شود. اردور پيش غذايي است كه با وعده اصلي همخواني دارد و معمولاً براي جشن ها و تولد تهيه مي‌شود. اين غذاي ساده با مرغ به راحتي آماده مي‌شود و مي‌توان آن را به عنوان يك ميان وعده كامل هم مصرف كرد.

مواد لازم تهيه اردور مرغ و قارچ :
سينه مرغ: يك عدد
قارچ: ۱۰ عدد
فلفل دلمه اي: يك عدد
پيازچه: يك عدد
سس مايونز: ۴ قاشق غذاخوري
خيارشور: ۱۰ عدد
جعفري ساطوري: ۲ قاشق غذاخوري
ذرت: نصف ليوان
برگ بو: ۳ عدد
پياز: يك عدد
سير: ۲ حبه
كره به ميزان لازم
آبليمو به ميزان لازم
نان تست به ميزان لازم
نمك و فلفل به ميزان لازم

طرز تهيه اردور مرغ و قارچ :
سينه مرغ را با كره تفت دهيد و با پياز، سير، برگ بو و كمي نمك و فلفل خوب بپزيد. پس از پخت آن را ريش ريش كنيد.

يك عدد فلفل دلمه اي كوچك را نگيني خرد كنيد. در تابه اي مقداري كره يا روغن بريزيد و فلفل دلمه اي را در آن تفت دهيد.

قارچ را ريز خرد كرده و با فلفل دلمه اي تفت دهيد. مقداري آبليمو به آن بزنيد تا قارچ سياه نشود. مراقب باشيد قارچ زياد آب نيندازد.

روغن و آب اضافه مخلوط قارچ و فلفل دلمه اي را بگيريد و سپس با بقيه مواد مخلوط كنيد.

كناره هاي تيره رنگ نان تست را با چاقو جدا كنيد. روي هر تكه نان مقداري كره آب شده بريزيد و مايه اردور را روي آن بگذاريد. سپس نان بعدي را روي مواد گذاشته و به همين صورت نان ها را آماده كنيد. روي نان ها را با نايلون بپوشانيد و يك ساعت در يخچال بگذاريد تا سرد شود. سپس آن ها را از يخچال بيرون بياوريد و به شكل مثلث برش بزنيد.

در صورت تمايل مي‌توانيد از مقداري پنير خامه اي به جاي سس مايونز استفاده كنيد.

براي مشاهده مطالب بيشتراز مجله آشپزي دلتا ديدن نماييد.

 


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/9/18 ساعت: ۱۳ توسط:deltafood :

سوپ سبزيجات رژيمي ، مخصوص فصل سرما

براي آشنايي با طرز تهيه سوپ سبزيجات رژيمي با مجله دلتا همراه باشيد.



تا حالا سوپ سبزيجاتي خورديد كه هم كم كالري باشد، هم سيركننده و هم از بدن سم زدايي كند؟ اين سوپ مخصوص همه اين ويژگي ها را با هم دارد. سوپ سبزيجات رژيمي در هر وعده كمتر از ۱۰۰ كالري دارد، بسيار خوش طعم و براي درمان سرماخوردگي مفيد است.

مواد لازم تهيه سوپ سبزيجات :
پياز: يك عدد
سير: يك حبه
شلغم: يك عدد
سيب زميني: يك عدد
كدو سبز: ۲ عدد
كلم: يك پيمانه
اسفناج: در صورت تمايل
عصاره سبزيجات: يك عدد
جعفري خرد شده براي تزيين

طرز تهيه سوپ سبزيجات :
سير و پياز را ريز خرد كنيد. آن ها را چند دقيقه در يك تابه يا قابلمه تفت دهيد.

عصاره سبزيجات را در دو ليوان آب حل كنيد. نيمي از آن را در تابه ريخته و با سير و پياز سرخ شده مخلوط كنيد.

شلغم و سيب زميني را ريز خرد كرده و در تابه بريزيد. مواد را چند دقيقه تفت دهيد تا خوب سرخ شوند. باقي عصاره آماده شده را در تابه بريزيد و بگذاريد مواد ۱۰ دقيقه بجوشند.

كدو سبز و كلم را هم خرد كرده و به سوپ بيفزاييد. بگذاريد ۵ دقيقه در آب سبزيجات بجوشند.

در آخر اسفناج ها را اضافه كرده، چند دقيقه زمان بدهيد تا مواد خوب با هم بپزند و جا بيفتند.

وقتي مواد پخته شدند، سوپ را در مخلوط كن بريزيد و تا زماني كه حالتي نرم به خود بگيرد، مخلوط كنيد. پوره به دست آمده را در قابلمه ريخته و حرارت را كم كنيد تا سوپ به غلظت مناسب برسد.

سوپ را مزه كنيد كه كم نمك نباشد. چون از عصاره سبزيجات استفاده مي‌شود، بهتر است در آخر پخت نمك را اندازه كرد تا سوپ شور نشود.

وقتي سوپ غليظ شد، آن را در ظرف سرو بريزيد و با مقداري جعفري تازه خرد شده تزيين كنيد.

براي ديدن مطالب بيشتر آشپزي مجله دلتا را بخوانيد.

همچنين بخوانيد:
سوپ پياز فرانسوي ؛ سوپ رژيمي

انواع سوپ هاي رژيمي (بخش اول)

انواع سوپ هاي رژيمي (بخش دوم)


برچسب:
امتیاز:
 
بازدید: <~PostViwe~>

+ نوشته شده: 1398/9/12 ساعت: ۱۱ توسط:deltafood :