دونات اسپاگتي، فينگر فود بامزه
دونات اسپاگتي فينگر فودي است كه با ماكاروني رشتهاي در قالب دونات درست ميشود.
اگر در فكر يك ايده غذايي جالب براي مهماني هستيد، دونات اسپاگتي پيشنهاد خوبي است. اين غذاي خوشمزه و جالب را كمتر كسي درست ميكند و فينگر فود خاصي براي سرو در جشنها و مهمانيها است. براي آشنايي با دونات اسپاگتي كه يكي از غذاهاي جديد است، با مجله دلتا همراه باشيد.
مواد لازم تهيه دونات اسپاگتي :
اسپاگتي: ۲۰۰ گرم
تخممرغ: ۳ عدد
آرد سفيد: يك قاشق غذاخوري
گوشت چرخكرده: ۱۰۰ گرم
پياز: يك عدد
روغن مايع به ميزان لازم
رب گوجهفرنگي: يك قاشق غذاخوري
پنير پيتزا به ميزان لازم
نمك، فلفل، زردچوبه،آويشن و پاپريكا به ميزان لازم
سس كچاپ و چيلي به ميزان لازم
طرز تهيه دونات اسپاگتي :
پياز را نگيني خرد و با كمي روغن سرخ كنيد. گوشت و رب را با پيازداغ تفت دهيد و مايه ماكاروني را كنار بگذاريد.
اسپاگتي را سه تكه كرده و داخل آب جوش و نمك بريزيد. وقتي اسپاگتي نرم شد، آن را آبكش كنيد و كنار بگذاريد تا خنك شود.
تخممرغها را با چنگال هم زده و با تمام ادويهها و سسها مخلوط كرده تا يكدست شود؛ سپس آرد و روغن را به مواد افزوده و با هم مخلوط كنيد.
در آخر اسپاگتي سردشده را به مواد اضافه كنيد.
داخل قالب مخصوص دونات را چرب كنيد. به ترتيب از مواد اسپاگتي، مايه ماكاروني، پنير پيتزا و دوباره از مواد اسپاگتي در قالب بريزيد.
روي قالب فويل بكشيد و آن را ۴۰ دقيقه در فر بگذاريد تا پخته و طلايي شود. اگر پس از اين مدت رنگ آن تغيير نكرده بود، چند دقيقه گريل را روشن كنيد تا دونات اسپاگتي خوشرنگ و طلايي شود.
وقتي قالب را از فر بيرون آورديد، بگذاريد خنك شود؛ سپس آن را در ظرف سرو برگردانيد و با مواد دلخواه تزيين كنيد.
براي ديدن مطالب بيشتر مجله آشپزي، مجله دلتا را بخوانيد.
برچسب: